OVER

Al sinds mijn elfde maak ik filmpjes op YouTube. Dat begon met gamevideo’s, maar al snel ben ik me gaan focussen op film. In 2020 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Ik maak bedrijfsfilms, promotiefilms, aftermovies en registreer sprekers. Met mijn drone kan ik ook luchtbeelden opnemen en in de film verwerken.

Bekijk mijn portfolio  om voorbeelden te zien van mijn werk. Mijn stijl kenmerkt zich door veel creativiteit en bijzonder kleurgebruik, waardoor mijn films zich echt onderscheiden.

Omdat ik zelf nog jong ben (ik ben geboren in 2004) weet ik hoe je jongeren aanspreekt. Ik woon nog thuis en praat met mijn ouders over mijn werk. Daardoor kan ik ook die leeftijdscategorie op een goede manier bereiken.

Bedrijfsfilm – Als ik de vraag krijg om een bedrijfsfilm te maken, kom ik graag langs om wensen te inventariseren. Ik vind het belangrijk om goed je boodschap te bepalen. Wat wil je met de film bereiken en wie is je doelgroep? Samen zorgen we ervoor dat we je bedrijf op een pakkende manier in beeld brengen.

Wervingsfilm – Met een korte introductiefilm over je vereniging bereik je nieuwe leden en sponsoren. Een wervingsfilm moet in korte tijd het verhaal van je vereniging vertellen. Ik kan je helpen om je vereniging op een pakkende manier in beeld te brengen en weet daarbij ook heel goed de sfeer vast te leggen.

Promotiefilm – Wil je je evenement, product of dienst promoten met een film, dan bespreek ik graag met je wat je boodschap is. Wat zijn de unieke kenmerken en hoe brengen we die het beste in beeld. We maken een promotiefilm die de kijker tot actie aanzet door kort en krachtig je boodschap over te brengen.

Aftermovie – Napret is een belangrijk onderdeel van een evenement. Je doet bezoekers aan een activiteit een groot plezier door ze een blijvende herinnering mee te geven. In een aftermovie kan ik de sfeer van het evenement heel goed neerzetten. De kijker wordt getriggerd om een volgende editie vast in de agenda te zetten!